Preskočiť na hlavný obsah

Psychológia predátora

Zásadná vec, ktorej musí obyčajný človek porozumieť, ak chce ešte vo vesmíre prežiť, je pochopenie toho, čo predstavuje takzvaný predátor. Predátor je bytosť, ktorá je na vrchole spoločenskej pyramídy moci. Alternatívnym pomenovaním pre slovo predátor môže byť pojem vládca. Je to ten, čo nám vládne. Je dobré sa pozrieť bližšie na to, čo je predátor alias vládca skutočne zač.

Predátor je veľmi mocná entita. Má k dispozícii poznanie, o akom sa bežnému človeku ani nesnívalo. Má vhľad do podstaty vedomia. Vie skresľovať vnímanie druhých bytostí. Je to egoista závislý na kontrole a moci. Moc a kontrola je jeho posadnutosťou.
Predátor je veľmajster manipulácie. Vie presne identifikovať, kde má druhá bytosť silné a slabé stránky a vie ich zneužiť vo svoj vlastný prospech.
Predátor pochádza zo sveta, ktorý leží za našim svetom. Je to svet, do ktorého sa môžu dostať tí, čo kráčajú po ceste poznania. Predátor našiel spôsob, ako prenikať do nášho sveta a ako tu pôsobiť.
Predátor je skrytý pred zrakom verejnosti. Je nenápadný a nepredvádza sa otvorene, aby neohrozil svoje postavenie a moc.
Predátor je na špici potravového reťazca. Je to lovec, ktorý loví vedomie. Jeho veľkou korisťou je ľudská bytosť.
Predátor sa považuje za Boha. On vie, že všetko je jedno jediné vedomie, a robí si na toto vedomie nárok, pretože on je tým jedným vedomím tiež.
Predátor je iluzionista. Je to ten, čo vytvára halucinácie, ktorými omamuje ľudské bytosti. Tieto halucinácie tvoria naše predstavy o živote, o nás samých a o vesmíre.
Predátor vytvára sieť, ktorej je on centrom. Má svojich sluhov, ktorí za neho odvádzajú časť práce podľa osnov, ktoré im predátor dá.
Predátor je pán čiernej mágie, teda schopnosti podmaňovať si svet a ovládať ho podľa svojej vôle. Učí svojich poddaných čiernej mágii, ale poskytuje im vedomosti len do určitého stupňa, do ktorého usúdi, že je to pre poddaného vhodné.
Predátor nie je súčasťou stáda. On stádo riadi. Žije si v najväčšom možnom luxuse, aký existuje a stádo udržiava cez systém v stave prežitia, a niekedy ani to nie, viď vojny, hladomory atď. Pre stádo platia predpisy a zákony, ktoré predátor vymyslel, pričom on sám sa nimi neriadi, respektíve robí tak iba naoko. Za oponou, v ríši predátorov, je dovolené všetko. V stádovitej spoločnosti je dovolené len to, čo si želá predátor, ostatné je ním trestané.
Predátor je stvoriteľ ľudskej civilizácie. On vytvoril našu modernú spoločnosť podľa svojich predstáv.
Všetko, čo si bežný človek o tomto svete myslí, je myšlienkový implantát od predátora. Predátor riadi myslenie ľudí cez systém a nekonečné systémové hypnotizovanie.
Pre predátora sú ľudské bytosti veci či hračky. Považuje drvivú väčšinu ľudí za slabých, hlúpych a poslušných. Hrá sa s ľuďmi a užíva si to.
Predátor je pán strachu. Ide z neho strach. Cez strach ovláda bytosti, ktoré sa boja. Ľudské bytosti sú vystrašené k smrti a to je pre predátora brána k ich ovládaniu a ničeniu.
Predátor je praktik. Všetko, čo robí, robí kvôli posilneniu svojho postavenia a kvôli zväčšovaniu svojej moci.
Predátor vie o všetkom, čo sa v ľudskej spoločnosti deje a vie, čo sa odohráva v ľudských hlavách. Neustále monitoruje a analyzuje stádo.
Predátor miluje pakty. Miluje uzatváranie zmlúv s druhými bytosťami. On niečo dá a bytosť dá niečo na oplátku. Tieto pakty sú však pre druhú bytosť smrtiace, pretože predátor je prefíkaný a pakt je nastavený tak, aby priniesol konečnú výhodu jemu.
Predátor sa nikdy nezmení. Má prirodzene dravčiu povahu, jeho hlad je súčasťou jeho nátury. Je hladný od prírody.
Predátora ľudská bytosť neporazí cez koncepty ako je nekonečná láska, pozitivita či svetlo. To sú blbosti, na ktorých sa smeje. Keď už tak, tak vhodné sú triezvosť, disciplína, zámer slobody, bezúhonnosť, a v konečnom dôsledku všetky možné aktivity, ktoré sú opakom toho, čo vykonáva stádo.
Predátor miluje tajnostkárstvo. Udržiava poznanie v tajnosti a predáva ho len výlučným členom svojej svorky.
Predátor je parazitický upír. Omamuje korisť a živí sa jej energiou.
Predátor je extrémne chytrý, systematický, organizovaný, vynaliezavý, vzdelaný, má prehľad, je vždy pripravený na všetky možnosti.
Predátor je neľútostný. Nemá zľutovanie so svojou korisťou. Neodpúšťa chyby vykonané jeho poddanými a trestá poddaných za neúspech.
Predátor povinne verbuje najchytrejších ľudí na planéte a využíva ich pre svoje účely. Verbuje samozrejme aj idiotov, ktorí mu v určitých veciach dobre poslúžia. Dobre si vyberá, koho prijme do svojich radov. Keď pre neho nejaká ľudská bytosť predstavuje nebezpečenstvo, snaží sa ju skorumpovať a dostať do svojho kruhu, a ak sa mu to nepodarí, snaží sa ju umlčať alebo zlikvidovať.
Predátor je špičkový herec. Vie zahrať akúkoľvek rolu, ktorá sa mu práve hodí.
Predátor je vodca, nie submisívny tvor. Miluje riadenie, rozkazovanie, dirigovanie.
Predátor je tvorca psychologických operácií. Vytvára zložité koncepty na ovládanie mysle svojich obetí a vie s nimi dokonale narábať.
Predátor najviac pohŕda tými, ktorí sú úplne v jeho moci. Najväčšou výzvou sú pre neho ťažko zotročiteľné bytosti.
Predátor neustále zdokonaľuje stratégie lovu a kontroly. Nikdy v tejto oblasti nespí.
Predátor je pán smrti. Má poznanie o smrti. Vie, čo je to smrť.
Predátor je zotročovateľ a ničiteľ. Bytosti, ktoré si úplne ochočí, napokon zničí. Najväčšiu rozkoš zažíva, keď bezmocnú korisť eliminuje. Vrchol moci pre neho je, keď môže korisť zahubiť.
Predátor je skúška vedomia. Je ukazovateľom toho, na akej úrovni vedomia bytosť je. Silné bytosti sa vedia od predátora oslobodiť alebo ich predátor ani nedostane ako korisť, slabé bytosti majú smolu. Uvažovať o predátorovi ako o nejakom zle je nepochopenie toho, o čo tu ide.

Podcenenie predátora alebo nevedomosť o predátorovi, ktorý sa tu realizuje, znamená pre našu ľudskú spoločnosť neodvratnú extinkciu. Pochopenie, s čím máme do činenia, je teraz životne dôležité.

 

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Saturn = Lucifer

Saturn ako prastaré solárne božstvo predstavuje nositeľa svetla Lucifera, podľa kresťanskej mytológie najvyššieho padlého anjela, ktorý bol "zrazený k zemi" a stal sa Satanom. Padlý anjel Lucifer. Saturn a etymológia Pojmy či slabiky, ktoré sa vzťahujú ku starým solárnym božstvám, sú Ab, Ak, Am, Ar, As, At, El a On. Používanie týchto jednoslabičných pojmov v rámci pomenovania slnka či slnečných bohov bolo možné nájsť v krajinách od Talianska, Egyptu, Mezopotámie po Baktriu (historický región v strednej Ázii). Slabika Ar znamená oheň či slnko a používal sa pre ňu aj výraz Aur či Ur. Ur predstavuje plameň alebo svetlo. At je Atys či Attis, slnko. At aj Ur sa v slove Saturn (s-At-Ur-n) vyskytujú. Slabika On predstavuje písmeno n na konci slova Saturn. Saturn je (s)-At-Ur-On. V starom Ríme bol (boh) Saturn pánom úrody a hojnosti, čo sú aspekty vzťahujúce sa k slnku. Planéta, resp. plynné kozmické teleso - trpasličia hviezda Saturn je solárnym bohom ‘tisícich’ mien (a

Tieňové predátorské entity podľa nagualizmu

Informácie o anorganických predátorských entitách spomínaných v tomto článku pochádzajú od toltéckeho spisovateľa Armanda Torresa a naguala dona Melchora. Sú najväčším tajomstvom nagualského učenia. Predátorské entity, ktoré vládnu planéte Zem a ľudstvu, sú podľa naguala Melchora nazývané tiež tieňové bytosti. Pojem tieňové bytosti je len orientačný termín označujúci niečo, čo sa vymyká všetkým verbálnym popisom. Nevyzerajú ako bežné tiene, ale sú im podobné. Keď sa ich človek naučí odlišovať od obyčajných tieňov, zistí, že tieto bytosti sú všade. Majú rôzne veľkosti, formy a odtiene. Nagualská línia Carlosa Castanedu ich nazývala dravci či lietavci. Moderný človek neberie do úvahy energetický svet. Pre neho existujú nanajvýš duchovné či filozofické záležitosti, a to nie je to isté. Ľudia zvyknú vnímať zvláštne pocity, ktoré sa vezmú odnikiaľ a zrazu ich ovládnu. Zažívajú emočné a energetické výkyvy. Snažia sa to vysvetliť iba ako nejaké emočné kolísania. Ženy sú na ne obzvlášť citlivé