Preskočiť na hlavný obsah

Tieňové predátorské entity podľa nagualizmu

Informácie o anorganických predátorských entitách spomínaných v tomto článku pochádzajú od toltéckeho spisovateľa Armanda Torresa a naguala dona Melchora. Sú najväčším tajomstvom nagualského učenia.
Predátorské entity, ktoré vládnu planéte Zem a ľudstvu, sú podľa naguala Melchora nazývané tiež tieňové bytosti. Pojem tieňové bytosti je len orientačný termín označujúci niečo, čo sa vymyká všetkým verbálnym popisom. Nevyzerajú ako bežné tiene, ale sú im podobné. Keď sa ich človek naučí odlišovať od obyčajných tieňov, zistí, že tieto bytosti sú všade. Majú rôzne veľkosti, formy a odtiene. Nagualská línia Carlosa Castanedu ich nazývala dravci či lietavci.
Moderný človek neberie do úvahy energetický svet. Pre neho existujú nanajvýš duchovné či filozofické záležitosti, a to nie je to isté.
Ľudia zvyknú vnímať zvláštne pocity, ktoré sa vezmú odnikiaľ a zrazu ich ovládnu. Zažívajú emočné a energetické výkyvy. Snažia sa to vysvetliť iba ako nejaké emočné kolísania. Ženy sú na ne obzvlášť citlivé. Za tieto výkyvy sú podľa nagualov zodpovedné tieňové dravčie bytosti, ktoré sú si vedomé samé seba a ktoré ovplyvňujú takzvaný hmotný svet.
Tieňové predátorské bytosti existujú už milióny rokov. Sú staršie ako ľudia. Ich vedomie obsahuje skúsenosti pochádzajúce z iných vesmírov. Sú veľmi mocné. Je to vedomá energia. Zámery týchto entít sú pre obmedzené bytosti ako sme my ľudia nepreniknuteľné. Sú chytré a sofistikované do takej miery, že tomu nedokážeme porozumieť. V porovnaní s nimi je ľudská rasa primitívna a nedôležitá, úplne zahľadená sama do seba.
Tieňových bytostí existuje tak veľa druhov, že sa ani nedajú spočítať. Na planéte Zem je dominantný jeden druh. Máme tu však širokú skupinu tieňových entít, ktoré sa špecializujú na získavanie energie z rôznych druhov emócií. Presne vedia, čo urobiť, aby človek produkoval určitú emočnú energiu, ktorou sa živia. V súčasnej dobe používajú moderné technológie, pomocou ktorých kontrolujú ľudské stádo. Tieto entity inšpirujú filmových producentov, aby produkovali filmy, ktoré aktivujú určité konkrétne centrá v človeku, takže sa ľuďom počas ich sledovania vyplavujú emócie. Rôzne scény, či už násilné, romantické, hororové a podobne, spôsobujú, že ľudská masa vibruje na frekvencii, ktorá vyhovuje tieňovým bytostiam.
Tieňové predátorské bytosti sa môžu zmocniť aj tiel druhých ľudí, ale nerobia to často. Ich hlavným záujmom je oberať živé bytosti o energiu. Tieto bytosti, ktoré nemajú organické telo, sa zmocňujú ľudského tela tak, že sa nachádzajú na mieste, kde je organické ľudské telo, začnú vibrovať na určitej konkrétnej frekvencii a prinútia ľudské telo vibrovať na tej istej úrovni ako vibrujú ony a robia to, až kým nie je ukončený prenos.
Keďže fyzické bariéry nie sú pre tieňové entity žiadnou prekážkou, útočia na ľudí hocikde a kedykoľvek. Ich obľúbeným loviskom sú mestské aglomerácie. Ľudské davy vytvárajú energiu, po ktorej túžia. Masové akcie a kiná plné ľudí sú pre nich rajom.
Tieňové dravčie bytosti sú zodpovedné za to, ako sa ľudia správajú. Neustále útočia na ľudí kvôli vyťaženiu energie z nich. Napríklad spôsobujú u ľudí vyvolanie hnevu, pocitu zamilovanosti, strachu a iných emócií a využívajú každý emotívny výbuch, ktorý sa im naskytne.
Starodávni mágovia mali s určitými entitami dohody, ktoré si vyžadovali krvavé obety. Obete boli vystrašené k smrti. Energiou, ktorá pri obetovaní vznikala, sa živili práve tieto bytosti. Využívali k tomu strach, a toto sa deje aj v dnešnej dobe a rovnakým spôsobom tak bojujú s ľudstvom. Strachom sa vyživujú najradšej.
Spôsob, ako tieňové entity dosiahnu, že človek vypustí špecifický druh energie, je, že mu implantujú do hlavy myšlienky. Tým obeť začne vibrovať na určitej konkrétnej frekvencii. Človek môže z toho dostať panický atak, hnevový stav a podobne, vtedy je predátorská bytosť v akcii. Cez vysávanie spôsobujú u človeka zmeny nálad. Keďže sú pre bežného človeka tieto entity prakticky neviditeľné, majú neobmedzené možnosti pri realizácii svojich lovov.
Z dôvodu, že tieňové bytosti vnukajú ľuďom myšlienky, je možné povedať, že naša myseľ nie je vlastne naša. Je to vedľajší produkt vytvorený týmito entitami, ktoré sú našepkávačmi. Implantované myšlienky ľudia považujú za svoje vlastné nápady. Dravčie sugescie nie sú však naše skutočné želania. Často nás vedú k tomu, aby sme sa chovali ako hlupáci.
Predátorská myseľ je smrtiaca. Pokiaľ sa osoba našepkávaniu tieňovou bytosťou nebráni, dokáže z neho entita vytiahnuť to najhoršie, čo sa v ňom skrýva.
Tieňové predátorské entity ovládajú ľudstvo podľa svojej vôle. Majú masívny vplyv takmer na všetky oblasti nášho života. Sú to majstri manipulácie. Poznajú nás do základov a sú s nami veky. V minulosti mali rôzne mená, napríklad démoni, anjeli atď.
Naši predkovia s tieňovými bytosťami uzatvorili zmluvu. Ľudia dostali racionalitu (patrí sem aj takzvaný zdravý rozum) a ego a ony dostali možnosť živiť sa našou energiou. Boli sme však podvedení, pretože nebolo presne vymedzené, do akej miery nás môžu konzumovať. Tak sa človek stal pre ne neohraničenou potravou. Už len dieťa, keď sa narodí, je rodičmi, výchovou, pokynmi programované k tomu, aby sa stalo obeťou a výživou pre predátora.
Tieňové bytosti sú veľmi trpezlivé a presvedčivé a veľmi efektívne zasahujú do rozhodnutí ľudí.
Keďže títo predátori existujú takpovediac od počiatku vekov, ich vedomie je prakticky neobmedzené. Vo vesmíre je predátorstvo normou a ľudia sú ako novorodeniatka, ktoré sa narodili na hostinu dravcov. Vesmír nie je miesto plné lásky a mieru, ale je to ríša, kde panuje večný boj a podrobovanie jednej rasy inou, silnejšou. Ľudia sú veľmi dôverčiví a kráčajú akoby džungľou plnou nástrah, pričom si toho ani nie sú vedomí.
Spoločenské pravidlá sú štruktúry vytvorené predátormi, ktoré majú za úlohu udržiavať ľudskú rasu v dravčom väzení. Spoločenské normy oberajú ľudí o energiu. Rodíme sa do sveta spútaného spoločenskými normami a sme indoktrinovaní systémom dravcov po celý život.
Tieto entity vytvárajú dokonca frakcie, ktoré bojujú medzi sebou o to, kto bude vyťahovať z ľudí najviac energie, respektíve kto bude mať najväčší podiel na energetickej drenáži. Na fyzickej rovine sa to odráža na politických a náboženských konfliktoch, vojnách a podobne.
Tieňové bytosti sú v prvom rade zodpovedné za príšerný stav, v ktorom sa ľudstvo nachádza. Manipuláciou bránia v ľudskej evolúcii, pretože nechcú tak stratiť svoj zdroj energie či potravy.
Aby sa človek dokázal vymaniť z vplyvu tieňových predátorských entít, musí žiť ako bojovník. Potrebuje energiu na to, aby sa mohol slobodne rozhodovať, ako so svojim životom naloží. Obyčajný človek je definitívnou obeťou týchto entít a je predurčený na večné otroctvo až zánik. Oddáva sa svojim slabostiam a chúťkam a preto je ľahkou korisťou. Je ako lev, ktorý sa narodí rovno v zajatí, v klietke, a je podrobený a vycvičený na cirkusové čísla a poslúchanie svojho krotiteľa. Za svoje posluhovanie dostáva len chabú odmenu (priestor na bývanie, pojazdný prostriedok, pôžičku z banky, dovolenku v práci a podobne).
Medzi predátormi existujú takí, ktorí sa snažia ľudstvo zničiť. Za týmto účelom manipulujú politických a spoločenských lídrov, náboženských vodcov či masové médiá. Čím väčší má osoba vplyv na ľudí, tým viac sa na ňu zamerajú. Podporujú u vodcov osobnú dôležitosť do tej miery, že si vodcovia začnú myslieť, že sú nadľuďmi a že majú právo rozhodovať o živote a smrti iných. Dravci využívajú ich presvedčenia, vieru a akékoľvek slabosti, ktoré majú. S niektorými vodcami tieňové bytosti komunikujú priamo a vodcovia potom sami seba tajne považujú za prostredníkov medzi bohmi a ľudstvom.
Človek sa na skutočné vedomé stretnutie s tieňovými dravčími bytosťami musí systematicky pripravovať, inak sa zblázni od strachu a poserie sa. Akonáhle si človek začne byť vedomý predátorov, útočia na neho ešte viac.
Podľa dona Melchora však nie sú všetky tieto entity rovnaké. Niektoré môžu človeku priniesť veľký úžitok, môžu mu pomôcť učiť sa nové veci. Človek musí vedieť, ako s nimi jednať. Pri nedbalosti sa ale ľudská bytosť stane okamžite ich sluhom, pretože tie entity sú ako obchodníci, ktorí človeku lichotia, lebo ich zaujíma obohatenie sa na nich. Pomocou energie, ktorú z človeka získajú, posúvajú hranice svojho vlastného vedomia.

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Psychológia predátora

Zásadná vec, ktorej musí obyčajný človek porozumieť, ak chce ešte vo vesmíre prežiť, je pochopenie toho, čo predstavuje takzvaný predátor. Predátor je bytosť, ktorá je na vrchole spoločenskej pyramídy moci. Alternatívnym pomenovaním pre slovo predátor môže byť pojem vládca. Je to ten, čo nám vládne. Je dobré sa pozrieť bližšie na to, čo je predátor alias vládca skutočne zač. Predátor je veľmi mocná entita. Má k dispozícii poznanie, o akom sa bežnému človeku ani nesnívalo. Má vhľad do podstaty vedomia. Vie skresľovať vnímanie druhých bytostí. Je to egoista závislý na kontrole a moci. Moc a kontrola je jeho posadnutosťou. Predátor je veľmajster manipulácie. Vie presne identifikovať, kde má druhá bytosť silné a slabé stránky a vie ich zneužiť vo svoj vlastný prospech. Predátor pochádza zo sveta, ktorý leží za našim svetom. Je to svet, do ktorého sa môžu dostať tí, čo kráčajú po ceste poznania. Predátor našiel spôsob, ako prenikať do nášho sveta a ako tu pôsobiť. Predátor je skrytý pred z

Saturn = Lucifer

Saturn ako prastaré solárne božstvo predstavuje nositeľa svetla Lucifera, podľa kresťanskej mytológie najvyššieho padlého anjela, ktorý bol "zrazený k zemi" a stal sa Satanom. Padlý anjel Lucifer. Saturn a etymológia Pojmy či slabiky, ktoré sa vzťahujú ku starým solárnym božstvám, sú Ab, Ak, Am, Ar, As, At, El a On. Používanie týchto jednoslabičných pojmov v rámci pomenovania slnka či slnečných bohov bolo možné nájsť v krajinách od Talianska, Egyptu, Mezopotámie po Baktriu (historický región v strednej Ázii). Slabika Ar znamená oheň či slnko a používal sa pre ňu aj výraz Aur či Ur. Ur predstavuje plameň alebo svetlo. At je Atys či Attis, slnko. At aj Ur sa v slove Saturn (s-At-Ur-n) vyskytujú. Slabika On predstavuje písmeno n na konci slova Saturn. Saturn je (s)-At-Ur-On. V starom Ríme bol (boh) Saturn pánom úrody a hojnosti, čo sú aspekty vzťahujúce sa k slnku. Planéta, resp. plynné kozmické teleso - trpasličia hviezda Saturn je solárnym bohom ‘tisícich’ mien (a